|
| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Red_1113 Uzman Üye

Karma Sayısı: 3
Durumu : Ofline
|
Tarih: 21/04/2008 05:08 Mesaj konusu: Gelinin kendi modeli şeklinde yapılmış düğün pastası |
|
|
Bir gelinin düğününün mükemmel olması için ekstra bir özelliği olmalıdır. Bundan dolayı Amerika'lı Chidi Ogbuta; kendinin birebir kopyası olan bir düğün pastası yaptırdı.
1.5 metre boyundaki göz alıcı pasta, karamel ve polimer hamurdan, gelinin tam bir kopyası olarak yapılmış.
6 katlı şaheser, Teksaslının rüyalarını gerçekleştirdi ve 10 yıllık kocasına karşı sözlerini tekrar yenilediği yerde baş köşeye konuldu.
35 yaşındaki, 4 çocuk annesi Chidi; "Büyürken hep bana benzer bir oyuncak bebeğin yapılmasını isterdim. Dolayısıyla kilise törenimizi planlarken kocama eşsiz, özel bir düğün istediğimi söyledim. Rüyalarımın gerçek olduğu bir düğün. Düğünümde benim görünüşüme sahip birebir kopyam olan bir pasta istediğimi kocama söyledim. O da kabul etti." dedi.
İlk başta Chidi; hem kendisinin hem de kocasının pastasının yapılmasını istedi fakat pastacıların büyük güne kadar yeterince zamanları yoktu.
Gelinliğini giymiş bir şekilde çekilmiş fotoğraflarını pastacılara gönderdikten sonra pastanın; kendisinin, karamelinin, hamurdan yapılmış kafası, kolları ve üst kısmının tamamlanması 5 hafta sürdü.
Boyutundan dolayı davetlilere bol bol dağıtıldı.
Chidi; "500'den fazla davetlimiz vardı. Bol bol dağıtmamıza rağmen geriye oldukça fazla pasta kaldı. Kalan pastayı eve getirdik ve bir hafta sonra tamamen bitmişti." dedi.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir Kayıt olmak için BURAYA tıklayın yada BURAYA tıklayarak oturum açın |
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilir Kayıt olmak için BURAYA tıklayın yada BURAYA tıklayarak oturum açın |
|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|